Melblandinger fra Bakefri

Da Bakefri kafe og bakeriutsalg stengte for et drøyt år siden, tok jeg med meg melblandingene jeg hadde brukt fem år på å utvikle, og inngikk en avtale med BezGluten i Polen, om å produsere disse på lisens for meg. 

Nå har jeg endelig fått innpass hos Norgesgruppen med disse produktene (tre av dem, i alle fall), og er veldig stolt av at de nå er tilgjengelige hos MENY fra Vest-Agder til Nord-Trøndelag. I tillegg har også Kiwi i Alta tatt inn varene mine, fordi en kunde der gjerne ville ha, men ikke hadde noen Meny å henvende seg til. Se etter disse på hylla: 

              

Butikkene som allerede hadde varene mine inne fra før; Spar Flateby, Meny Greverud, Bryn, Sandvika Storsenter, Ski Storsenter, og Løren, vil også i fremtiden føre Browniemiksen - forøvrig vil den også være å få kjøpt fra www.utengluten.no og fra www.allergimat.no. 

I tillegg vil utengluten.no også føre 10 kg sekk av grovbrødmiksen og hvetemelerstatningene. 

Her er de på plass hos Meny Hamar!De er lette å bruke, og jeg håper prisen ikke er avskrekkende. De koster henholdsvis 36,90 (finbakst), 39,90 (gjærbakst) og 49,90 (grovbrødmiksen). 

Her på bloggen vil jeg fortsette å poste oppskrifter med (u)jevne mellomrom, og håper de vil komme til nytte. Følg med!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits